Kul med kameran Tisdag

| Postat i: Allmänt
0
Ja, som rubriken säger så hade jag lite kul med kameran idag och fotade lite ego pics :') Jag hade tråkigt okejj!?
Annars har det inte hänt så mycket mer än att Tanja kom och att vi gick och köpte munkar som vanligt ;)
Det har gått två dagar av sommarlovet för Lördag & Söndag räknades inte, men det har iallafall gått två dagar och jag har hunnit göra allt som jag planerade att göra på hela veckan, jag har varit så rastlös när jag inte har idas söka sommarjobb.
Har sånt ritsug just nu också och har insperationen att rita också men jag ids inte bara...
Ska faktiskt skryta lite om mina betyg också, hehe fick A bild! Stolt som fan!!
 
Men får väll se vad som händer under kvällen, men ni får har det grymt tills vidare!
 
Peace out !
 
Ser ni, jag har glömt och visa! Jag har gjort hål i naveln!!↓
 
 
 
 
 

Sommarlov!!!

| Postat i:
0
Äntligen sommarlov! Å äntligen har man gått ut grundskolan! FYFAN VA HÄRLGT DET KÄNNS!! Fast lite trist ändå när man måste skiljas från klassen..
Tänkte berätta om mina tre dagar, grundenten & vakan och skolavslutningen idag!
Så här kommer det i bilder och text!
 
På onsdagen var det inte många som var i skolan när det var brännbolls-km på Lombia. Men vi som var kvar fick lämna in våra datorer och sen blev vi tvingade att städa baksidan av skolan.. Usch vad äckligt det var. Cigg fimpar och snus överallt, tur att vi fick vantar annars hade jag fan inte plockat något alls.
Sen när vi gjort allt som vi skulle så fick vi sluta så jag och två tjejer till från klassen cyklade upp till Lombia och kollade en match när våran skola spelade. Fast vi höll verkligen på att frysa ihjäl när vi satt där, så vi fick två olika vantar och sen fick vi två jackor som vi satt med på våra egna jackor, såg säkert helt stört ut men vad som helst för att inte frysa.
Sen när matchen var slut så cyklade alla hem till sejj och det första jag gjorde va att förska sova vilket gick sådär eftersom jag var så jävla nervös och spänd inför kvällen. Så jag gav upp att försöka sova och gick och duschade istället. Senare kom Linda, hon som fixade mitt hår och smink inför kvällen, och vi började locka håret och när vi skulle sätta lösögonfransarnsa så fick jag nått skrattanfall och kunde inte sluta skratta på säkert 5min men sen lyckades jag sluta och så satte hon fransarna och sminkade en svartsotning, blev jätte nöjd!
Sen åkte jag och pappa med Cadillacen och hämtade Tanja. Hos Tanja va nämligen mamma för hon ville se hur vi såg ut, så vi var där i säkert 20min och blev fotade av alla. Sen raggade vi ett varv runt stan och sen ner mot skolan.
Åh alla var så himla fina, killarna med skjortor eller kostym och alla tjejer hade jätte snygga klänningar. Vi fick vänta en stund innan vi fick gå in i matsalen, så lärarna fotade oss klassvis. När vi äntligen fick komma in i matslen hade lärarnan dukat fint, så vi var några tjejer som hamnade på rad och så var det nårga killar framför oss. Det va jätte kul och sitta och snacka med alla. Till middag fick vi fläskfilé med rödvinssås och potatisgratäng och en sallad. Köttet var jätte segt men resten var bra!  Vi fick efferrätt också, tror det var typ nått blåbärs sak, asgod!
Efter maten så gick en buss upp till Petsamo, värsta partybussen ju! Radion spelade musik högt ända fram till Petsamo. När vi kom dit så var det redan jätte mycke folk så vi ställde oss i kön som gick in. När vi kom in så fick vi hänga av oss jackorna och sen gick vi till dansgolvet. Hela kvällen var sjukt kul och jag hade mer än gärna kunnat göra om det en gång till! Dansade nästan varje dans och jag klarade hela kvällen med mina 12cm klackar så är typ asstolt över mejj själv för alla tjejer dansade utan skor.
Det hela slutade typ elva så då kom pappa och hämtade mejj och Tanja och när jag kom hem var jag så uppe i varv att det tog ett litet tag innan jag kunde slappna av, så somnade kanske halv ett.
På torsdag när jag vaknade så hade jag jätte ont i halsen men trodde då bara att det var för att jag hade skrikit så mycket kvällen innan när musiken på Petsamo va så hög.
Så precis när jag skulle cykla till skolan så insåg jag att min börs var borta med bankkortet,mitt leg och mitt busskort. Så vände upp och ner på hela huset utan att hitta den, höll nästan på att komma försent till skolan.
Väl på skolan så lämnade jag in min skåpnyckel (letade även i skåpet efter börsen) och kollade en liten stund när några nior spelade volleyboll mot lärarna, tror sorligt nog att niorna förlorade..
När jag kom hem så fortsatte jag att leta och jag trodde att jag hade tappat den när jag cyklade till och från Lombia. Så jag och pappa åkte dit och letade och när vi kom hem så stack pappa och cyklade efter gångbanan och letade även där.
Så vi spärrade kortet och de va en liten obehaglig känsla att tänka att någon kanske hade mitt leg.
Men sen när pappa skulle åka och hämta pizzorna inför kvällen så hittade han den i sin jackficka.. sista jävla stället man letar på..
Sen där vid sju så kom några tjejer från klassen och vi käkade och jag kände mejj som en liten hemmafru när jag skärde upp pizzorna och serverade alla. Sen satt vi och snackade en stund, fotade lite bilder och var bara allmänt mongo. Sen gick vi och spelade brännboll med två till men så vare småglin på planen och jag som har svårt och hålla käft när dom började kaxa så jag kaxade tillbaka..
Efter vi spelat brännboll så gick vi till mejj igen och spelade både twister, va så jävla smidig så de finns inte, och ett annat spel som hette typ helt hysteriskt. Sjukt kul och vi garvade typ konstant. Alla stack hem vid typ halv ett och jag kände mejj lite hänging och febrig så jag kollade tempen och jag hade rätt..jag hade feber, så jag tog en alvedon och gick och la mejj.
När jag vaknade imorse så hade jag fortfarande feber och är jätte förkyld, tänkte först stanna hemma men jag krigade mejj till skolan bara för att säga hejdå till alla och få mina betyg och för att få använda min vita nya klänning från New York, vilket även min grundenten klänning också va ifrån.
Vi skulle samlas i Rakethallen och då fick vi även veta att vi skulle gå upp på scenen för att hämta våra betyg när alla sexor,sjuor & åttor stirrade på oss. Efter ett tag så gick inbrottslarmet i säkert 10min innan dom lyckades stänga av den och då såg man vilka som hade festat riktigt hårt igår, hahah stackarna...
Trodde självklart att jag skulle skämma ut mejj när jag gick upp och hämtade mina betyg för min klänning va så tight och vi skulle ställa oss på bänkar sen, men jag överlevde!
Sen skulle alla sjunga "Den blomstertid" men de va inte många som sjöng och man kan ju ändå bara första versen så.
Sen efter de så skulle vi samlas i klassrummen och alla lärare hade deep talk med oss, då kände jag tårarna bara rinna efter kinderna. Så vi gav alla lärare en kram och sen hade vi gråtkalas med tjejerna från A. Jag tror aldrig att jag har gråtit så mycket på en skolavslutning, helt sjukt.
Sen när jag kom hem så efter ett litet tag kom mamma dit också, så vi fikade. Som en familj igen, då insåg jag (för att man förtränger det som har varit) hur mycket jag saknar att vara en familj, det är bara sånna som har skilda föräldrar som förstår sånt där, känslan att man vill att allt ska vara som vanligt igen. Jag va så glad och lycklig när vi satt och pratade i säkert två timmar, utan att någon grät eller va sur, härligaste som hänt på länge.
Så eftersom det är "Min dag" ,som pappa säger, idag så fick jag även bestämma vad vi skulle käka, självklart valde jag thaimat ;) Fast jag kände inte så mycket smak..
Så just nu ligger jag raklång på golvet och snyter mejj och käkar halstabletter för fullt.
Förväntningarna är höga inför sommarn, den här sommaren ska bli så mycket bättre än den förra! 
 
Det var mina tre sista dagar av grundskolan! Ni får ha en asgrym fredagskväll!
 
Peace out !
 
Jag älskar verkligen den här bilden på mejj och min älskade bästisfästis!↓♥
Tjejerna från klassen, åh vad jag kommer sakna er!↓♥
 
 
 

Tisdag, grundenten imorn #Nervöst

| Postat i: Allmänt
0

Tisdag idag då..onsdag imorn och grundenten på kvällen, shit alltså.
För er som inte vet vad de är (även fast jag tror att alla vet vad de är) så är det att först samlas alla nior på sin skola och äter en fin middag, men massa svammel som att man ska vara bordsdam, alltså att killen som sitter till vänster ,tror jag, ska typ dra ut stolen när man ska sätta sejj och sen skjuta in den fint och typ servera en vatten osv, sjukt töntigt om ni frågar mejj. Sen efter middagen så åker alla upp till typ petsamo vars vi ska vara och där träffas alla nior från stan och dansar en hel kväll! Vi har till och med tagit en kurs i bugg så de blir och dansa jävligt mycke, så de är grundenten.
Dagen i sejj har varit bra, har gjort en liten hemlig sak som ni ska få veta i kanske Juli, heheh
Bobollen va kul även fast jag va sämst och även fast de va kallt som fan, självklart började de hagla där ett tag :s
Ska lämna tillbaka skoldatorn imorn så har suttit igår och fyllt ett usb fullt med massa bilder och de, så jag blir datalös hela sommaren, eftersom jag får en dator i födelsedagspresent senare. Så jag får väll lida lite i sommar men de är som de är :)
Imorn på dagen bär det av till Lombia och kolla på brännbolls-km, även fast jag inte ska vara med så är de kul att träffa folk!

Läste du allt? Grattis för de var verkligen tråkigt att läsa.. Har lite bloggtorka och vet inte riktigt vad jag ska skriva om men kommer väll på de snart!
Jag och några till smet in i gammal gympasalen och värmde oss och började klättra på en gammal klättervägg (fast vi va jävligt smidiga när vi klättrade måste jag erkänna), så två av bilderna är därifrån, på mejj och min egna lilla klätterapa Ammi! Hennes blogg finns som länk, bara in och kolla på hennes awesoma snowboardblogg vetja!
Min dag och lite av imorn, ni får ha en bra tisdagskväll!

Peace out !


3 dagar kvar för fredag räknas inte..

| Postat i: Allmänt
0

3 dagar kvar tills man går ut nian och grundskolan...shit
Kan verkligen inte fatta att 3år har gått så fort, kändes som att de va nyss man började sjuan och va så spänd för alla nya människor och allt nytt, betyg osv.
Jag kommer sakna vissa jätte mycket medans jag kommer sakna andra mindre mycket, men de känns trist och skiljas från klassen och även fast vi kommer går på samma skola, så ses man ju inte varje dag som de brukar vara.

Nu blev det lite djupt här asså men ja de får vara så :')
Fick veta mina slutbetyg i några ämnen och måste säga att jag är jävligt nöjd! Har inte sänkt i något ämne och har höjt i massa!!
Imorn är de ute-dag med niorna, spela boboll...usch. Före första så är det för komplicerade regler för att jag ska kunna fatta dom och för de andra så har jag noll bollkoll, så vi får väll se hur de går får väll i värsta fall stå och vara hejjarklack! :D

Inga musiktips ikväll, men har ni några tips på musik så lämna en kommentar eller skriv på Facebook ni som är vän med mejj! För just nu har jag idétorka vad de gäller sånt..

Men ni får hare bäst tills vidare!

Peace out !


Gör om gör rätt

| Postat i: Allmänt
0
Inte bloggat på ett bra tag, men hoppas att alla har kollat min sjuka video... om inte så GÖR DET!
 
Ska fixa med hela bloggen ikväll, allt ska göras om tror jag!
Imorn är början på sista veckan av grundskolan, sista veckan med klassen, sista veckan på Raketskolan...
Jag vill verkligen inte sluta, det känns jätte trist :( Men på onsdag är det äntligen grundenten!! Fyhelvete va kul samtidigt som det ska bli jobbigt för trivs verkligen inte i klänning :')
 
Det blir inga musiktips ikväll men ska försöka under veckan om jag har tid!
 
Peace out !