I bilen!

| Postat i: Allmänt
0

Godmorgon folket!
Sitter med mamma i bilen påväg till Gällivare, blir att bränna iväg lite pengar på dollar store..va de nu finns där att köpa för spännande men de blir väll som de blir!
Men ni får ha en bra lördag!

Peace out !


De här blir ett JÄTTE långt inlägg!!

| Postat i: Fotografering
0
Nu har jag äntligen fixat med bilderna!
HÄR KOMMER DOM! Ska skriva lite små texter till dom som man kanske inte vet nått om!
 
Dom höll på att bygga nya World Trade Center när vi var där, den stora frågan är hur dom har kunnat få upp en kran högts upp?
Vi åkte inte ut med båten för att de Frihetsgudinnan för själva båtturen var så himlars lång, men man ser den iallafall ;)
Vi provade också att äta "Pretzels"  det är som stora kringlor fast alla har olika fyllningar! Hur goda som helst!
När man gick på gatorna och tittade upp så va de här ungefär det man såg, alla byggnader var ashöga!
Chinatown!
Queens!
Chrysler Building!
En av Micheal Kors butiker, dom fanns lite vars som helst!
Rockerfeller Center, isbanan är i mitten. Vi stod där ett tag och kollade och det va ganska kul och kolla när alla åkte för alla var ungefär lika vingliga :')
Vid Rockerfeller Center, jäätte mycket folk och det brukade vara mer!
The Plaza Hotel
Central Park
Time Square
Varje kväll så lyste dom upp toppen av Empire State Building! Och olika färger varje kväll!
Foto uppifrån Empire State Bulding!
 
OCH HÄR KOMMER ALLA SAKER JAG KÖPTE!
Köpte en Ipad på Apple Store, ett fodral till den och så en liten ställning till mobilen och ett skal!
Köpte även lite parfymer och hudkräm. Den största flaskan och hudkrämen är från Victoria's Secret!
Nagellacken är från en butik som heter "Sephora", det var typ som Kicks. HIttade en primer och en BB Cream från smashbox på Macys, har provat dom och de är de bästa sminkprodukterna som jag någonsin använt! Rekomenderar starkt!!
Ryggsäcken är från Victoria's Secret och öronhängerna är också från Macy's!
Och till sist så köpte jag lite souvenirer!
Det var det, hittade också en grundenten klänning men den tänker jag inte visa ;)
Hoppas ni vart nöjd!
 
Peace out !

I'm sooooo sorry!

| Postat i: Allmänt
0
Datans internet fick något spunk så jag kunde inte göra ett inlägg med bilderna, appen på både ipaden och mobilen gick inte heller att öppna :(
Har suttit och svurit åt internetet och sen fick jag ett sms av mamma som sa att de skulle snöa (vilket de gjorde) så då satt jag och surade åt det också..
Jag kan säga att jag verkligen bor i fel stad och fel världsdel..jag hatar kylan här uppe och jag hatar snö! Vill nästan börja gråta så fort jag ser det snöa just nu :(
Har verkligen inte tid med bloggen, har en no-rapport att skriva klart tills på måndag och är inte änns nästan klar, har engelska nationella på måndag igen och då är det muntliga, jag känner att jag verkligen kommer att köra på svengelska, men det är fint de me ;)
Just nu känner jag att jag verkligen behöver ett lov, även fast det har varit lov ganska nyligen så behöver jag ett till :o men om jag säger så här att PÅ FREDAG KOMMER BILDERNA UPP!!   Är dom inte uppe på fredag blir jag fan sur på mejj själv...
 
Jaja, nu ska jag ta och avsluta och gå och tvätta bort sminket och sen sova. Ska drömma om mat ;)
 
Peace out !
 
 
 
 
 
 

Hard working woman!

| Postat i: Allmänt, Fotografering
0
Håller just nu på att fota alla saker som jag har köpt i NY.. det tog längre tid än vad jag trodde att det skulle göra :')
Men imorn kommer alla bilder upp!! Eller okejj inte alla bilder som jag fotat där borta för det skulle bli ett jätte långt inlägg men jag har valt ut de finaste bilderna iallafall! :D
Men jag kommer inte visa kläderna för det är för mycket och jag är för lat.. ;)
 
Stay in touch för att se bilderna!

Peace out !
 
 

Söndaaag

| Postat i: Allmänt
0
Söndagar är verkligen sämst..
Har kollat massa filmer hela dagen och det är väll det jag ska fortsätta med, kanske för över bilderna idag om jag bara skulle hitta överförningskabeln, det är som med gympakläderna. POFF! Helt spårlöst försvunnen..
Hojja till veckan tror jag att vi har engelska nationella prov, tre delar dessutom! Muntligt,skriftligt & en hörövning. Jag känner redan nu att jag kommer verkligen köra på svengelska på det muntliga :')
 
Men ni får ha en bra söndag, vi får se om jag gör ett inlägg ikväll! :D
 
Peace out !
 
 
 
 

Torsdag

| Postat i: Allmänt
0
Sitter jag inte på en no lektion så jobbar jag med no istället... :(
Idag är de torsdag för er som inte visste de! Det har gått lite dåligt med bloggandet men jag ska försöka skärpa mejj! Men just den här veckan har det varit as mycket med skolan och allt, två nationella prov + ett vanligt matte prov. Allt detta i tre dagar i rad :o Var på någon föreställning idag med skolan som estetarna gjorde, var faktiskt bra!
Skaffade Ask i förrgår också...kunde inte riktigt låta bli, ska länka en länk här i bloggen så det kommer upp i menyn. Så det är bara att fråga på, svarar på allt!
Måste hinna föra över bilderna från kameran till datorn så att jag kan visa er lite bilder från New York och på lite av de som jag har köpt där borta.
Usch, de känns som om jag har jätte mycket att göra men att jag inte hinner med allt :( Måste leta mina gympakläder också, dom har försvunnit spårlöst...
Menmen nu ska jag fortsätta med no arbetet! Ha en bra torsdagkväll nu och glöm inte att fråga i Ask!
 
Peace out !
 
 

No- sista lektionen!

| Postat i: Allmänt
0
Sitter på no:n just nu och ska börja något miljö arbete! Fasiken vad skönt med Fredag idag! De blir att åka till Tanja ikväll och äta dipp med grönsaker.
Skriver lite senare!
 
Peace out !
 
 
 

Sjuk :(

| Postat i: Allmänt
0

Ja ni, har lyckats bli jätte förkyld och är helt sänkt med feber och allt :(
Så de blir ett väldigt litet inlägg ikväll. När jag blir frisk så ska jag visa allt som jag har köpt i New York och berätta om allt som har hänt!
Ha en bra söndagkväll nu folket!

Peace out!